Наша адреса

м. Київ, вул. Банкова, 2, оф. 10

Email

office[at]marshall20.pp.ua

Зателефонуйте

+380 73 067 20 20

Маршалл 2.0: Громадську спілку зареєстровано

27 липня 2023 року було зареєстровано Громадську спілку “Маршалл 2.0”. Наша основна мета діяльності – сприяти якісній, чесній та ефективній відбудові України, беручи до уваги пріоритети місцевих громад.

Наша спілка заснована організаціями, які мають великий досвід у сфері будівництва, транспорту, логістики. Представники команд організацій-засновників вже реалізували низку успішних проектів в соціальній сфері та благодійності для допомоги постраждалим від військової агресії рф. Тому створення спілки “Маршалл 2.0” – це логічне продовження зусиль направлених на всеосяжну допомогу Україні та її Народу для організації процесу відбудови тих територій, де це можна робити безпечно та ефективно вже сьогодні.

Зараз ми активно розбудовуємо співпрацю з органами державної влади та місцевого самоврядування, місцевими неприбутковими організацями, донорськими структурами та організаціями приватного сектору. Ми пропонуємо наш досвід, вміння та навички для написання проектів для подальшого пошуку фінансування та успішної реалізації на користь громадам України.

Якщо Ви хочете дізнатись про нас більше – пишіть на наш імейл: office[at]marshall20.pp.ua.

Ми є надійним партнером у відновленні України! Слава Україні!

Маршалл 2.0

Залишити відповідь