Наша адреса

м. Київ, вул. Банкова, 2, оф. 10

Email

office[at]marshall20.pp.ua

Зателефонуйте

+380 73 067 20 20

RECovery: діалоги про відбудову. Ефір 1

Громадська спілка “Маршалл 2.0” разом з Громадською організацією “Об’єднання Толока” розпочинають проєкт “RECovery: діалоги про відбудову” в ефірі онлайн-платформи Toloka Studio.

Головна мета проєкту – відкрити діалог з експертами, представниками територіальних громад, активістами, представниками донорських організацій про відновлення України.

Наш проєкт має допомогти розкрити для глядачів наступні теми: “Як відбувається процес відновлення в Україні?”; “Звідки залучаються кошти на проєкти відбудови та хто є їхніми розпорядниками?”; “Як громаді залучити кошти на проєкти відновлення та розвитку?”; “Як малому та середньому бізнесу отримати підтримку на релокацію чи інвестиції на розвиток?” та багато інших. 

Гостями прямих ефірів “ReCovery: діалоги про відбудову” будуть: керівники територіальних громад; представники неприбуткових організацій, що працюють на локальному рівні; представники донорських організацій; власники малого та середнього бізнесу, які постраждали від війни; представники міжнародних організацій, які аналізують руйнування, заподіяні внаслідок збройної агресії рф проти України.

Наступний ефір відбудеться вже 7 грудня о 12:00, а темою розмови стане розвиток місцевої економіки через залучення грантової допомоги та прямих інвестицій. В гостях програми буде експертка із зазначеної теми Соломія Ткач.

А поки можна ознайомитись з пілотним випуском програми, де говорили про майбутній проєкт та його найближчі теми.