Наша адреса

м. Київ, вул. Банкова, 2, оф. 10

Email

office[at]marshall20.pp.ua

Зателефонуйте

+380 73 067 20 20

Жіноча ділова палата України: розпочато партнерство

В межах напрямку діяльності Громадської спілки “Маршалл 2.0” задля підтримки розвитку мікро- та малого бізнесу в Україні, наша організація започаткувала партнерство з Громадською організацією “Жіноча ділова палата України“.

Жіноча ділова палата України. На фото Президентка ЖДПУ Наталія Карпенчук-Конопацька

Жіноча ділова палата – це найбільша жіноча організація в Україні, яка займається розвитком жіночого підприємництва. Її діяльність розпочалась у Львові і саме звідси поширилась на інші області.

Фокус діяльності організації зосереджений на підтримці жіночого підприємництва через надання якісних знань, навичок та можливостей навчання у кращих менторів та тренерів в різних куточках України. 

У часі війни вони заснували Комітет з питань релокованих бізнесів та вже реалізувала освітній проект, навчання у якому пройшли цільові групи підприємниць.

Жіноча ділова палата системно проводить свою діяльність задля розвитку та підтримки жіночих бізнесів на рівні громад, а також напрацювання системних законодавчих змін з метою дерегуляції та підвищення інвестиційної привабливості України, особливо в регіональному контексті. 

Громадська спілка «Маршалл 2.0» вже працює над пропозиціями щодо реалізації спільних проектів та ініціатив з метою підтримки жіночого підприємництва на рівні громад України.

Залишити відповідь